Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Επίσκεψη του Δημάρχου Εορδαίας στους χώρους του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου που θα παραχωρηθούν στην Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

ptolemaios
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  24-10-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Δημάρχου Εορδαίας στους χώρους του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου που θα παραχωρηθούν στην Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητή κ. Γεώργιου Χιωτίδη, παραβρέθηκε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού. Εκεί επίσης παραβρέθηκαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης καθώς και πολλά από τα μέλη της διοίκησης του Ιδρύματος.

Αφού υπήρξε συζήτηση των παραβρισκόμενων για ζητήματα συνεργασίας μεταξύ Νοσοκομείου-Πανεπιστημίου και Δήμου Εορδαίας, κατόπιν ξεναγήθηκαν στους χώρους της νέας πτέρυγας οι οποίοι θα παραχωρηθούν για την κάλυψη των αναγκών της Σχολής Επιστημών Υγείας, που λειτουργεί στην Πτολεμαΐδα.

Ο κ. Πλακεντάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και τόνισε ότι αυτό που θα κάνει ο Δήμος Εορδαίας είναι να δίνει στην ακαδημαϊκή κοινότητα τα ανάλογα εργαλεία, έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα το όραμα για ένα δυνατό Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά

Previous Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 24-10-2019

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος